3 vieta Europos BJJ čempionate

BJJ Tinklapis "Voras"

Rekordinį dalyvių skaičių (3200) suvienijęs vienas prestižiškiausių pasaulio braziliško džiu-džitsu turnyrų – Atviras Europos bjj čempionatas, po keturias dienas vykusių kovų, pasibaigė šių metų sausio mėnesio pabaigoje.

Atskirose kategorijose konkurencija taip pat buvo didžiulė. Kai kuriuose kategorijose dalyvių skaičius buvo artimas Lietuvoje vykstančių čempionatų bendram dalyvių skaičiui. Kad laimėti šiame čempionate nepakanka vien gero pasiruošimo, reikia kad lydėtų dar ir sėkmė.

Tarp keturių dalyvių vykusių iš Lietuvos į Lisaboną (Portugalija), Lukui Kryžiui sėkmė nusišypsojo labiausiai. Lukas baltų diržų, -70kg. kategorijoje, iš 54 pretendentų išsikovojo vietą ant nugalėtojų pjedestalo. 3 vieta suaugusių dalyvių (adult) divizijoje yra didelis laimėjimas. Visas „Voro” kolektyvas labai džiaugėsi Luko sėkme šiame čempionate.

Mūsų draugams iš Brazilijos šis čempionatas taip pat buvo sėkmingas. Rodrigo Cavaca antrą kartą tapo Europos čempionato nugalėtojas Ultra sunkioje svorio kategorijoje. Tarcisio Jardim, užėmė trečią vietą tarp sunkios svorio kategorijos kovotojų.

Be the first to comment on "3 vieta Europos BJJ čempionate"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*