Į svečius namo, netuščiomis

Liepos mėnesį atostogų į namus iš Anglijos sugrįžo ir prisijungė prie savo klubo draugų, dabar Braitone gyvenantis, Mantas Langaitis. Prieš sugrįžtant jis pelnė savo penktą pergalę iš šešių kovų MMA turnyruose. Gegužės mėnesį Mantas tapo MMA BodyPower turnyro, vykusio Birminham mieste, nugalėtojas svorio kategorijoje iki 70 kg.

Mantas, skirtingai negu daugumas išvykstančių iš Lietuvos, išvyko su tikslu tobulėti savo pasirinktame kelyje. Todėl jis dabar persikėlė į Braitoną kur yra geras „ZT Fight Skool” MMA klubas. Mantas labai patenkintas savo nauju klubu suteikiančiu galimybes tobulintis tiek MMA, tiek BJJ, tiek Muay Thai srityje. Jame yra ir visos profesionalios paslaugos fiziniam pasiruošimui ugdyti. Mantas labai patenkintas ir klubo treneriais, – MMA treneriu, busiu profesionaliu kovotoju, Ryan White. Pagrindiniu smūginės technikos treneriu, dabartiniu Muay Thai ir MMA profesionaliu kovotoju, kuris buvo Rampage Jackson treniruočių partneris prieš kovą su Lyoto Machida, – Kenny Moyston‘u. Ir klubo vadovu, taip pat buvusiu profesionaliu kovotoju – Sol Gilbert, kuris Mantui padėjo ruoštis kovoms fiziškai.

Sugrįžęs namo, Mantas su malonumu pasidalino su mumis Anglijos sporto klubuose įgauta patirtimi. Mantas visada išsiskyrė techniška kovos maniera kuri dabar tapo dar subtilesnė ir minkštesnė. Manto vedamos treniruotės palaiko mūsų tikėjimą, kad jis gali būti ne tik geras kovotojas, bet ir puikus treneris.

mantas-langaitis

Paskutinė Manto kova YouTube:

http://www.youtube.com/watch?v=KmoSEO_nmms

2 Comments on "Į svečius namo, netuščiomis"

  1. pasitaisau, *Mantas

  2. tai cia jei ir taip toliau, tai jau mantas bus uz Atlanto greitu laiku 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published.


*