Debiutai

Dėkojame ir sveikiname kovojusiems už klubą „Voras” šeštame Lietuvos bjj čempionate. Šis čempionatas mūsų klubui buvo ypatingas tuo, kad jame gausiai dalyvavo jauniausia klubo karta dar neturinti pakankamai įgūdžių kovoms. Rezultatai ne itin džiuginantys, bet džiugu, kad kovose atsiskleidė tie kurie turi charakterį ir geras perspektyvas ateityje. Ypač norisi išskirti kovojusius lengvo svorio kategorijoje brolius Algirdą ir Kęstutį Petniūnus ir Ernestą Jaudzemą (iškovojusį trečios vietos apdovanojimą), taip pat, Audrių Paliulį pussunkiame svoryje. Gerų duomenų sėkmingoms kovoms ateityje turi ir, dar moksleivis, Eligijus Titas. Džiugu buvo matyti ir vėl sugrįžusį varžytis Marių Jankauską, kuriam sėkmingai pasirodyti tiesiog pritrūko pasiruošimo.

Įsiminė ir pusfinalinė Modesto Povilaičio ir Viktor‘o Tomaševič‘iaus kova absoliučioje A grupės kategorijoje.

Dėkojame ir jaunam, perspektyviam imtynininkui Lukui Kryžiui kovojusiam už mūsų klubo vardą ir varžybose pelniusį trečios vietos apdovanojimą savo svorio kategorijoje ir antros vietos abdovanojimą absoliučioje C grupės kategorijoje.

Taip pat, labai džiaugiamės ir mūsų svečio iš Portugalijos Joao Carlos Ferreira pelnyta antrąja vieta vidutinio svorio kategorijoje. Jam tai buvo pirmos varžybos, o mums pirmasis užsienietis kovojęs ir pelnęs abdovanojimą Lietuvos bjj čempionate. Joao sėkmingai gynė savo klubo „Gracie Lisbon” garbę. Congratulation Joao!

Be the first to comment on "Debiutai"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*