Dominykai Obelenytei – violetinis diržas

Daugkartinis pasaulio džiu-džitsu čempionas Marcelo Garcia savo akademijoje 2010 m. gruodžio mėn. viduryje suteikė naujus kvalifikacinius diržus. Tarp pakeltų į aukštesnius diržus buvo ir Dominyka Obelenytė, kuriai Marcelo suteikė purpurinį (violetinį) diržą.

Siužetas iš diržų suteikimo ceremonijos, kurioje dalyvavo Dominyka (rišėdama violetiniu diržu ji pirmoji eina „koridoriumi”):

3 Comments on "Dominykai Obelenytei – violetinis diržas"

  1. Nuoširdžiausi linkėjimai Dominykai kuo greičiau pasveikti ir atgauti formą! Ji dar labai jauna, organizmas greit atgaus jėgas! Svarbu, kad širdis degtų svajonėmis, o tikslai atrodytų pasiekiami ir toliau! Laukiame naujienų iš jūsų visuomet! Sėkmės!

  2. Labai malonu,kad suradai si klipa ,nes mes jo dar nebuvom mate.O Dominyka buvo ilgam(2,5menesio)iskritus is rikiuotes.jai buvo trukes kelio meniskas,teko operuoti.Tik siom dienom pradejo lengvai treniruotis.Teks praleisti kelias svarbias varzybas.Bet galvojam ,kad siu metu pasaulio cempionate pavyks sudalyvauti.Sia vasara planuojam pasirodyti Kaune,gal susimatysim.Dar karta aciu demesi skirta Domcei.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*